Alue

Pohjoinen paratiisi metsästäjälle ja kalastajalle

Pohjoisessa on aina eletty luonnon ehdoilla. Kunnioitus luonnon monimuotoisuutta ja vuodenaikojen vaihtelua kohtaan periytyvät sukupolvelta toiselle ja varmistavat sen, että riistan elinympäristö ja lajien elinkelpoisuus säilyvät vuodesta toiseen erinomaisena.

Metsästys

Lapland Fishing & Hunting Club tarjoaa jäsenilleen 5000 hehtaarin suuruisen erämaa-alueen. Yli 20 km:n tieverkosto sekä merkityt reitit varmistavat helpon liikkumisen ja onnistuneet jahdit. Voit itse valita, osallistutko järjestetylle jahdille vai samoatko koirasi kanssa alueella yksin tai oman porukkasi kesken.

Järjestetyissä jahdeissa käytämme apuna Ultracom-paikannusohjelmaa, joka on ladattavissa oman puhelimesi sovelluskaupasta.

Alueella asuvat metsästysoppaamme tuntevat paikalliset olosuhteet ja ovat apunasi niin jahdin onnistumisessa kuin turvallisuuden varmistamisessa.

Klubipäällikkö on tavattavissa aina jäsentemme viihtymisen varmistamiseksi.

Metsästysajat
  • Hirvenmetsästys alkaa vuosittain syyskuun 1. maanantaina. Hirvikanta on ollut vuosia tasaisessa kasvussa alueella.
  • Karhua voi metsästää elokuun 21. päivästä alkaen. Kaatolupien määrä vaihtelee vuosittain metsästystä säätelevien viranomaisten toimesta.
  • Lintumetsästys alkaa vuosittain 25. elokuuta. Yleisimmät lajit ovat metso, pyy, hanhi, teeri ja riekko.
  • Alueella on mahdollisuus metsästää myös kettuja, jäniksiä ja majavia vuosittain vaihtelevin ehdoin.
Erikoisjahdit

Alueeseemme kuuluu myös 100 hehtaarin erityismetsästysalue, jossa voidaan järjestää mm. muflonin ja saksanhirven erikoisjahteja, jolloin jäsen voi tuoda jahtiin haluamansa määrän vieraita.

Ammattioppaamme auttavat sinua kaikissa metsästykseen liittyvissä kysymyksissä ja järjestelyissä.

Kalastus

Lapland Fishing & Hunting Clubin hallinnoimalla alueella on mahdollisuudet monenlaisiin kalastuselämyksiin. 

Tornionjoki on kuulu lohikannastaan ja voikin yllättää saaliskalan koolla. Alueeseen kuuluu 10 km lohikannastaan tunnetun Tornionjoen rantaviivaa. Lohta voi pyytää rannalta perholla tai perinteisesti soutamalla.

Tornionjoki sekä alueen kaksi yksityisjärveä sekä alueella virtaava Seiväjoki tarjoavat saaliita niin heittokalastajille kuin uistelijoille, yleisimpinä lajeina ovat ahven, hauki, harjus, siika sekä talvella made.

Seuralla on käytössään veneitä ja soutuoppaan saa mukaan varaamalla etukäteen.

Seuran mailta löytyy myös useita hyviä perhokalastuspaikkoja.

Lohenpyynti
  • Lohen vapakalastus alkaa kesäkuun 1. päivänä ja jatkuu elokuun loppuun saakka. Lohenkalastuksen viikkorauhoitus on voimassa sunnuntaista klo 19.00 maanantaihin klo 19.00.
  • Vavalla ja vieheellä kalastettaessa sallitaan yhden lohen pyytäminen ja saaliiksi ottaminen kalastajaa ja vuorokautta kohti.

Ammattioppaamme auttavat sinua kaikissa kalastukseen liittyvissä kysymyksissä ja järjestelyissä.