Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/3/8/2/laplandfishingandhunting.com/httpd.www/wp-config.php on line 86 Jäsenyys - Lapland Fishing & Hunting Club
Jäsenyys

Ainutkertainen tilaisuus: liity jäseneksi Lapland Fishing & Hunting Clubiin

Lapland Fishing and Hunting Club (LFHC) on kokeneiden kalastus- ja metsästysharrastajien oma yksityisseura ja nyt sinulla on ainutkertainen tilaisuus liittyä sen jäseneksi. Seuramme on Svanstein Resort Ab:n voittoa tuottamaton tytäryhtiö, jonka pääomistaja on Linus Rova ja jolta seuramme on hankkinut kalastus- ja metsästysalueet käyttöömme. Linus ja hänen perheensä asuvat Svansteinissa jo neljännessä sukupolvessa.

Lapland Fishing & Hunting Clubin jäsenmäärä on rajattu sataan eksklusiivisen metsästys- tai kalastuskokemuksen tarjoamiseksi. Seuran jäsenyys oikeuttaa jäseniä sekä heidän puolisoitaan, lapsiaan ja lapsenlapsiaan metsästämään ja kalastamaan sekä nauttimaan muista alueen palveluista, kuten esimerkiksi läheisen Svansteinin laskettelukeskuksen palveluista erikoishintaan. Jokainen jäsen voi tuoda omia vieraitaan jahteihin erillisellä vierasmaksulla lukuunottamatta hirvijahtia, joka on sallittu vain jäsenille. Svansteiniin on helppo tulla Rovaniemen lentokentältä, kuljetuksen voi etukäteen tilata sopimuskumppaniltamme erikoishintaan. Jäsenet ovat oikeutettuja yhteen edestakaiseen veloituksettomaan kuljetukseen Rovaniemen lentokentältä kausittain. Oulusta matka Svansteiniin omalla autolla kestää kolme tuntia.

Klubin jäsenille järjestetään vuosittain kaksi yhteistä tilaisuutta jolloin seuran jäsenet saavat uusinta tietoa seuran kehityshankkeista ja voivat tutustua mukavissa merkeissä myös toisiin jäseniin hyvän ruoan ja juoman parissa.

Lapland Fishing & Hunting Club

 • Jäsenten lukumäärä rajoitettu sataan
 • Svanstein Resort AB:n tytäryhtiö
 • Jäsenedut koskevat ainoastaan jäseniä ja heidän perheitään
 • Jokainen jäsen saa tuoda kaksi vierasta jahteihin maksamalla erillisen viikkoluvan (pl. hirvijahti, joka on vain jäsenille)
 • Seuraa hallinnoi viisijäseninen johtokunta
 • Johtokunta osallistuu aktiivisesti seuran laatuvaatimusten, vision ja toiminnan kehittämisen suunnitteluun sekä talouden hallintaan
 • Jäsenet voivat aktiivisesti vaikuttaa seuran toimintaan
 • Seuran toiminnasta raportoidaan vuosittaisella toimintakertomuksella sekä uutiskirjeillä
 • Jäsenten puolisot, lapset ja lapsenlapset nauttivat jäseneduista kumppaneina, kuten esim. Svansteinin hiihtokeskuksen palveluista jäsenhintaan

Vuosimaksu ja jäseneksi liittymismaksu

 • Vuosimaksu kaudelle 2019/2020 on 2 900 €. Jäsenyyskausi alkaa 1.6.2019
 • Liittymismaksu seuraan on 3 900€. Maksu on kertaluontoinen.
 • Alueelliset kalastuslupa- ja metsästysmaksut sisältyvät
  vuosimaksuun.
 • Asuminen seuran omassa ”The Brown Villa” klubitalossa on
  jäsenille ilmaista.
 • LHFC on voittoa tavoittelematon organisaatio ja jäsenmaksut käytetään täysin alueen ja seuran toiminnan kehittämiseen.
 • Toimintaan liittyvät palvelut toteutetaan omakustannushintaan.

Club President Juuso Syrjä

”Olemme tehneet parhaamme luodaksemme Lapland Fishing & Hunting Clubista ainutlaatuisen, metsästykseen ja kalastukseen intohimolla suhtautuvien ihmisten yhteisön. Kokeneen henkilöstömme avulla teemme kaikkemme, että sinä, perheesi tai vieraasi viihdytte ja tulette pian uudestaan!”

Juuso Syrjä

Club President

Juuso Syrjä ohjaa ammatikseen tv-sarjoja, mainoselokuvia ja musiikkivideoita. Työ vie Juusoa ympäri maailmaa, mutta vapaa-aika kuluu perhokalastuksen ja metsästyksen parissa.

Lisää tietoa jäsenyydestä

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja saat pian sähköpostiisi lisätietoa jäsenyydestä ja hakulomakkeen. Jos haluat, että soitamme teille ja kerromme jäsenyydestä puhelimitse, voit jättää myös puhelinnumerosi.