Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/3/8/2/laplandfishingandhunting.com/httpd.www/wp-config.php on line 86 Majoitus ja palvelut - Lapland Fishing & Hunting Club
Majoitus ja palvelut

Majoitus

Majoitus Lapin kalastus- ja metsästysklubin jäsenille ja vieraille tapahtuu mukavissa mökeissä suoraan metsästysalueiden vieressä. Alueella on myös ravintola, sauna, uima-allas ja urheiluhalli, joita jäsenet voivat käyttää.

Hinnasto
  Viikko
Klubitalo, 2 hh Sisältyy jäsenyyteen Sisältyy jäsenyyteen
     
Svanstein Lodges -mökit 2–4 h 25 % alennus listahinnoista  

Klubitalo, 2 hh, sukulaiset, veloitukseton

Klubitalo, 2 hh, vieraat 50 € /Yö. 560 € /Viikko.

Svanstein Lodges -mökit 2–4 h
25 % alennus listahinnoista

Ravintolapalvelut

Klubitalon viereinen Svanstein Lodgesin ravintola kutsuu sinut ja seurueesi nauttimaan pohjoisista mauista. Jäsenenä saat 25 % alennuksen listan annoksista (ei koske alkoholijuomia). Aamiainen jäsenille 10 €.

Harrasteet

Svansteinissa riittää tekemistä koko perheelle. Uimahallin 12 metrin sisäuima-allas sanoineen on mukava tapa karistaa päivän pölyt. Urheiluhallissa on mm. tennis- ja koripallokentät sekä sisäkiipeilyseinä.

Läheinen laskettelukeskus tarjoaa 22 hyvin hoidettua rinnekilometriä koko perheen makuun ja hyvän latuverkoston murtomaahiihtoon.

Ampumarata

Jäsenten käytössä on ampumarata, jossa aseita voi kohdistaa 100, 200 ja 300 metrin etäisyyksille. Liikkuvaa maalia ammutaan 80 metrin etäisyydeltä. Radalla voi myös ampua savikiekkoja sekä ampua jousella (jousiaseella metsästys ei ole sallittua Ruotsissa).

Riistan käsittely

Nylkyvaja tarjoaa erinomaiset puitteet saaliin asianmukaiseen käsittelyyn, säilyttämiseen ja pakastamiseen sekä kalojen savustukseen. Vajassa on erillinen tila kalankäsittelyyn. Nylkyvajasta löytyy myös vakuumilaitteet lihan ja kalan pakkaamista varten.

Liikkuminen alueella

Metsästysalueella liikutaan metsäautoteillä, jotka kattavat koko jahtialueen. Jahdeissa voi käyttää liikkumiseen omaa autoa, lisäksi jäsenten vuokrattavissa on myös seuran kaksi omaa 4×4-maastoautoa. Talvella jäsenet voivat vuokrata kelkkoja esim. pilkkiretkille.

Koirat

Jäsenten omat metsästyskoirat ovat tervetulleita jahteihin. Ulkona viihtyville roduille on oma säältä suojattu ulkotilansa, johon mahtuu 20 koiraa.

Oma koira tarvitsee lemmikkieläinpassin, ja sen maahantuonnin voi kätevästi ilmoittaa tästä jo etukäteen. Näin lemmikkiä ei tarvitse erikseen tullata rajaa ylittäessä.

Aseiden tuonti

Aseiden ja panosten tuominen Ruotsiin on sallittua ja maksutonta Tanskan, Suomen ja Norjan kansalaisilta, joilla on kotimaassaan aseen hallussapitoon oikeuttava lupa tai Euroopan ampuma-asepassi. Lupa on pidettävä mukana rajaa ylitettäessä ja metsästyksen aikana. Aseista ja ammuksista on tehtävä ilmoitus tullille verkossa. Lupanumeron saamisen jälkeen aseet voi tuoda rajan yli tarvitsematta esittää niitä tullissa. Ilmoitus tulee tehdä myös poistuttaessa maasta.

Muista maista saapuvien tulee ottaa hyvissä ajoin yhteys metsästysoppaisiimme, jotka auttavat tarvittavan aseen tuontiluvan anomuksen tekemisessä.

Jäsenille tarjoamme myös
  • Räätälöidyt jahtipaketit ja opastuksen
  • Trofeiden valmistuksen ja toimittamisen kotiin
  • Metsästysaseiden vuokraamisen tarvittavine ammuksineen